- Enrere
  • Afectacions a Renfe per les millores a l'estació de Bellvitge

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 11. 01. 2019

Afectacions a Renfe per les millores a l'estació de Bellvitge

A partir de la nit del dia 11 i fins dilluns, 14

Adif està avançant a les actuacions de modernització i millora de la infraestructura a l'estació de Bellvitge i el seu entorn. Entre la nit del dia 11 i l'inici del servei de dilluns, 14, es faran feines per enllaçar la via 2 de l'estació amb la via general pel trajecte Bellvitge-Barcelona Sants.

Es posaran en servei les adaptacions realitzades entre els sistemes de gestió i regulació del trànsit. Les reparacions es faran en horari nocturn o en franges de menor demanda per reduir les afectacions als serveis de viatgers.

Aquest dissabte, 12, entre l'inici del servei i les 8 del matí, es veurà afectada la circulació de trens al seu pas per l'estació. Per garantir la circulació de trens de la línia R2 Nord i R2 Sud en aquesta franja, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre Barcelona-Sants, Bellvitge i el Prat.

Pel que fa al tren regional de la línia Reus-Barcelona Estació de França, de les 7,35 hores, circularà desviat per Vilafranca de Penedès. Durant el període d'afectació del servei, s'ha establert un dispositiu amb personal d'informació i atenció al client que orientarà als viatgers a les estacions afectades pel transbordament bus-tren i a l'inrevès que es farà amb autocars que transportaran als viatgers afectats.