- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 07. 12. 2018

El servei de la línia Llobregat-Anoia entre L'Hospitalet i San Boi es reprendrà aquest dissabte

D'altra banda, el Trambaix funcionarà de forma ininterrompuda el Cap d'Any

Ferrocarrils de la Generalitat reprendrà el servei ferroviari de la línia Llobregat-Anoia, en el tram entre L'Hospitalet i Sant Boi, aquest dissabte, dia 8, un dia abans del previst inicialment. Per la seva banda, el Trambaix funcionarà sense parar la nit de Cap d'Any amb tramvies que circularan cada 15 minuts en el tronc comú de les línies T2 i T3, entre les 22 hores i les 5 de la matinada.

Les obres de la línia Llobregat-Anoia han complert els terminis i, fins i tot, s'avança un dia la posada en marxa del servei que tornarà a la normalitat aquest dissabte. Aquest avançament es deu al bon desenvolupament dels treballs de reconstrucció de la base del túnel que uneix les estacions de L'H-Av. Carrilet, Almeda, Cornellà Riera i Sant Boi i que els moviments d'aigua a nivell freàtic havien malmès.

Mentre el tall ha estat actiu, Ferrocarrils ha ofert un servei substitutori amb autobús als trams afectats per garantir la mobilitat dels viatgers.

El Trambaix no pararà la nit de Cap d'Any

El Trambaix es prepara pel Nadal i el servei de tramvia modificarà els seus horaris i els adaptarà pels dies 16, 23, 24, 25, 26 i 31 de desembre i l'1 i 13 de gener del 2019. El dia 24 el servei finalitzarà a les 22 hores a tota la xarxa del TRAM. Per Nadal i Sant Esteve, el Trambaix circularà fins les 2 de la matinada.

Continuant amb el calendari nadalenc, per Cap d'any, la nit de 31 de desembre, hi haurà tramvies circulant ininterrompudament amb freqüències de 15 minuts en el tronc comú de les línies T2 i T3, entre les 2 hores i les 5 de la matinada.

A més, els dies 16 i 23 de desembre i el 13 de gener s'establiran freqüències de pas de dissabte fins les 00.00 hores tot coincidint amb l'horari comercial i l'inici del període de les rebaixes d'hivern.