- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 09. 11. 2018

Engega un nou pla d'ocupació per a persones en situació d'atur

Prop d'un centenar de persones tindran un contracte laboral temporal

Un total de 91 persones han començat a treballar en diferents àrees i serveis de l’Ajuntament de L’H, procedents d’un pla d’ocupació per a la reactivació i la millora de l’ocupació, que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aquestes persones treballaran a jornada completa amb contractes de 12 a 18 mesos. Del total de contractacions, 25 formaran part d’un pla especial realitzat conjuntament amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament adreçat al col•lectiu de persones en situació d’emergència social.

Faran tasques administratives de suport; d’atenció a la ciutadania; de mobilitat - via pública; en programes en matèria d’ocupació, qualificació professional i desenvolupament econòmic; d’adequació d’habitatges socials; de manteniment i millora de l’eficiència energètica dels edificis i espais públics; d’innovació social, i de coordinació i seguiment dels plans de l’AMB.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha posat en valor “el treball conjunt i la suma d’esforços entre les diferents administracions, el sector empresarial i els sindicats a l’hora d’abordar problemes com l’atur a la ciutat.”

Aquesta convocatòria forma part del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019, i té com a objectiu donar suport a les accions municipals destinades a facilitar la inserció laboral d’aquelles persones amb més dificultats per a la seva inserció efectiva en el mercat de treball: dones, joves (de 16 a 35 anys), aturats de llarga durada, més grans de 45 anys, amb la totalitat de la família en situació d’atur i amb discapacitat.