- Enrere
  • Les AMPA de L'H es mobilitzen contra la política del conseller d'Educació

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 07. 04. 2010

Les AMPA de L'H es mobilitzen contra la política del conseller d'Educació

Convoquen una manifestació per al pròxim diumenge

La modificació del calendari escolar ha estat el motiu que ha encès la protesta de les associacions de mares i pares de L’Hospitalet. En una roda de premsa, les AMPA de L'Hospitalet i també de Badalona, Santa Coloma i Sant Boi han convocat les famílies a manifestar-se aquest diumenge a les dotze del migdia a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona. Serà una concentració per mostrar el seu rebuig i desacord amb les actuals polítiques educatives de la Generalitat.

Les AMPA convocants creuen que és necessària la modificació del calendari escolar però no estan d'acord amb la manera com s'ha fet. Acusen la Conselleria d'Educació d'improvisar la setmana blanca del febrer i d'imposar-la sense el consens de mestres i famílies. Preveuen que no hi haurà suficients monitors de lleure per fer activitats, i que tampoc hi ha els espais adequats.

Les AMPA opinen que la Conselleria ha sobrecarregat de feina les AMPAS en la posada en marxa de les activitats per la setmana blanca del febrer. A més, també opinen que les famílies pagaran el cost total dels casals.

Les AMPAS de L'Hospitalet, Badalona, Sant Boi i Santa Coloma s'han desmarcat de la FAPAC, el màxim representant de les associacions de mares i pares a Catalunya, que ha votat a favor del nou calendari. Des de L'Hospitalet, confien que més representants de les famílies se sumaran a la seva protesta contra les polítiques de la Conselleria.