- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 05. 06. 2017

Vuit Farmàcies de L'H participen a la campanya contra el càncer de pell

Fins el 13 de juny es fan avaluacions gratuïtes

Un total de vuit farmàcies de la ciutat participen a la Campanya “Abans de deixar-t’hi la pell, consulta” de prevenció i de detecció del càncer de pell. Fins el 13 de juny, i de forma gratuïta, aquestes farmàcies realitzen qüestionaris de salut i avaluïn els seus factors de risc.

El col•legi de Farmacèutics de Barcelona en col•laboració amb el Grup de Melanoma de l’Hospital clínic ha posat en marxa aquesta campanya a més de 300 farmàcies de la província de Barcelona que s’allargarà fins el dia 13 de juny, Dia Europeu del càncer de pell.

Els ciutadans poden apropar-se a les farmàcies on se’ls donarà un qüestionari de salut, es mesuraran les lesions pigmentades i es donaran tot un seguit de consells per prevenir l’aparició d’aquest tipus de càncer. Tot i ser el més freqüent al nostre país és dels que té millors perspectives de curació si es detecta de forma precoç. De fet, el 90% dels càncers cutanis es poden curar si es diagnostiquen a temps. Es tracta de la segona edició d’ “Abans de deixar-t’hi la pell, consulta”, que l’any passat va realitzar més de 5.500 enquestes.

Més informació, veure vídeo de la part superior.