Avui obrim les portes del Districte Cultural per conèixer a Zoë LeBlanc. Una artista de Michigan instal·lada a la Nau Tonalh que fa fotografies a festes, bars i discoteques i després pinta les imatges a l’oli. La llum artificial de tots aquests espais fa que les pintures de l’artista agafin un aire molt especial.

Zoë LeBlanc va aterrar al Districte Cultural al 2021, concretament es va instal·lar a l’espai La Terca, a la nau Tonalh. Des d’allà pinta agafant com a referència les fotografies que fa a festes, bars i discoteques. “Per mi és natural treballar de forma expressiva”, diu LeBlanc.

L’artista pinta retrats i escenes de la vida nocturna on apareixen moltes llums artificials. Per LeBlanc és una manera de reflexionar sobre la nostra existència enmig de tanta tecnologia. “La llum artificial és com una marca del nostre temps”, diu l’artista.

Zoë LeBlanc es va instal·lar a La Terca gràcies a un anunci d’Instagram. “ És el meu primer taller com a artista professional i valoro que hi hagi altres artistes perseguint la seva passió”, conclou LeBlanc.