Welcome Pack és una guia de serveis i recursos esportius, culturals i d’oci adreçada a les famílies amb infants que viuen a Collblanc- La Torrassa. La idea va sorgir de les famílies que formen part de la coordinadora d’Ampas Endavant amb l’objectiu de facilitar el coneixement sobre el barri en l’àmbit de la criança i l’educació.

Una guia per a famílies, feta per famílies

Segons ha explicat la referent de les famílies de l’Escola Montessori, Rut Ramos, aquesta guia no és només per a famílies que acaben d’arribar a L’Hospitalet, sino per totes aquelles que tenen fills o filles en edat escolar i se’ls obre ara tot un món. Aquí ho trobaran totes les possibilitats d’oci i cultura sense perdre temps”.

La guia Welcome Pack inclou un calendari amb dates i festivitats destacades.

La guia Welcome Pack, que també inclou un calendari amb les dates més destacades, es pot consultar en format digital (en català, castellà, anglès i francès) i també es pot trobar impresa als diferents equipaments municipals del barri Collblanc- La Torrassa.

S’actualitzarà cada any amb nou recursos i serveis

En l’elaboració d’aquest document també ha participat el Procés Comunitari Intercultural. La tècnica del PCI-Ítaca, Alba Sala González, ha afegit que “la guia és oberta, participativa i transformadora. Volem que cada curs s’actualitzi en funció de les necessitats de les famílies del barri. Animem a les entitats i la comunitat educativa que ens facin recomanacions per millorar i ampliar.

Un llistat amb activitats d’oci, cultura, esports i extraescolars per a infants i joves.

Donat l’èxit que ha tingut la primera edició del “Welcome Pack”, ja s’està treballant en la segona edició que haurà d’estar enllestida coincidint amb l’inici del pròxim curs escolar.