Alumnes de 4t de primària d’escoles públiques de L’H han participat en una cursa d’orientació al Parc de Can Buxeres. Ha estat la 6a edició de la cursa d’orientació organitzada pel seminari d’Educació Física, que forma part del, PFZ, del Pla de Formació de Zona de L’Hospitalet.

Les ternes han estat formades per grups de 3 alumnes i han hagut de trobar 5 fites que se’ls hi ha marcat en el parc. Han completat el full de control correctament marcat per superar la cursa en el menys temps possible. Ha estat una jornada lúdico-esportiva sense entrega de premis i buscant l’objectiu que els alumnes coneguin i participin d’una cursa d’orientació.

Aquest seminari busca la formació i l’intercanvi d’experiències, relacionades amb els diferents àmbits que conformen l’educació física, entre les i els mestres especialistes de la ciutat de L’Hospitalet. Un altre dels objectius d’aquest seminari és possibilitar i dinamitzar activitats i situacions d’aprenentatge entre els alumnes de les escoles de L’Hospitalet.

El coordinador de l’activitat i director de l’escola Ausiàs March, Ferran Estrada, ha dit que “busquem que els alumnes participin a la cursa d’orientació i han d’aconseguir les fites que estan distribuïdes pel parc i sense oblidar que tenim uns circuits adaptats per alumnes amb necessitats educatives”.

Hi ha participat les escoles Ausiàs March, Busquets i Punset, Pablo Neruda, Joaquim Ruyra, Màrius Torres, Bellvitge, Bernat Metge, Pau Vila, Ramon Muntaner, Santiago Ramon i Cajal, Pere Lliscart, Milagros Consarnau, Paco Candel, Pau Casals, La Marina, Charlie Rivel, Joan Maragall, Sant Josep El Pi, Pau Sans, Lola Anglada, La Carpa i Ernest Lluch.