El Grup Municipal de Vox proposarà al Ple Municipal del mes de febrer que s’estudiï la possibilitat que L’Hospitalet participi a la Copa Mundial de Futbol 2030 on Barcelona i Cornellà seran seus amb les seves instal·lacions esportives.

El portaveu de VOX L’Hospitalet, Francisco González, ha afegit que “s’hauria de fer una taula de treball entre l’Ajuntament i els clubs esportius de la ciutat per valorar de quina manera podríem participar. També hem de tenir en compte que disposem d’instal·lacions hoteleres i la Fira on es podrien organitzar activitats paral·leles”.

La segona moció és conjunta amb el Partit Popular. Demanen que l’Ajuntament es posicioni en contra del Pacte Verd Europeu tenint en compte les “conseqüències que està tenint en el sector primari espanyol”, ha afegit el portaveu.

La tercera moció és en suport als cossos de seguretat de l’Estat arran de l’assassinat de dos guàrdies civils en acte de servei contra el narcotràfic a Barbate. Volen mostrar així, el seu condol a les famílies de les víctimes i proposen “donar una altra oportunitat per fer el minut de silenci que no es va fer en el seu moment”.

Demanen a més, que l’Ajuntament exigeixi al Ministeri d’Interior que doti els cossos de seguretat dels mitjans necessaris per garantir la integritat física dels agents.