La primera moció que presentarà el grup municipal VOX és per proposar la millora dels accessos per a vianants sota les vies des del carrer de Santa Eulàlia fins a Rosalía de Castro, per un costat, i fins al Parc de la Cabana, per l’altre.

Moció per posar càmeres als túnels sota les vies

Segons ha concretat el portaveu de VOX, Francisco González, “aquests passadissos tan amagats propicien l’incivisme, i malgrat que les brigades de neteja facin la seva feina sempre estan bruts. A més, caldria millorar la il·luminació així com instal·lar càmeres de vigilància”.

Moció per millorar el camp dels Pioners LH

La segona moció en què treballa VOX serà per suggerir la millora de les condicions del terreny de joc de l’equip de futbol americà Pioners de L’Hospitalet, tenint en compte, a més, que representa la ciutat en la lliga nacional.

Moció per demanar més aules d’estudi a la ciutat

Finalment, VOX demanarà que s’habilitin aules d’estudi públiques a tots els barris de la ciutat, ja que, segons asseguren, la concentració no sempre és possible a les biblioteques on en moments puntuals es pot concentrar massa gent. Puntualitza a més, que els districtes de Santa Eulàlia-Gran Via i Bellvitge-Gornal no en tenen cap.