El candidat hospitalenc de VOX i portaveu del grup municipal de la formació, Francisco González, ha tancat la campanya al mercat de Bellvitge acompanyat dels diputats al Congrés Carina Mejías, Rocío Aguirre i Pablo Sáez.

González, que es presenta en el número 12 a les llistes per Barcelona, ha alertat de l’increment dels delictes a la ciutat. Per això demana per més presència policial als carrers.

En aquest sentit, assegura que “L’Hospitalet és de les ciutat de Catalunya on més s’ha incrementat la delinqüència en l’últim any, en particular els robatoris amb violència i intimidació, els delictes informàtics i el que més ens preocupa, que és l’increment de la violència sexual. Pensem que seria necessari tenir més efectius dels Mossos i, sobretot, una estratègia policial amb més presència d’agents a peu de carrer”.

VOX també proposa canvis legals per combatre l’ocupació d’habitatges. Així, González afirma que “s’ha de canviar la legislació per facilitar als jutges l’expulsió de qualsevol ocupa en 24 hores. Ens hem de dotar dels mitjans legals perquè això sigui així, tant a nivell nacional com autonòmic. Si no tens un títol de propietat d’un immoble ni tens un contracte de lloguer has d’anar al carrer, no hi ha més”.

Des de l’estand de VOX, la diputada al Congrés Carina Mejías també ha parlat d’immigració. “Hi ha hagut una arribada massiva d’immigració que està desplaçant les famílies que havien vingut aquí a treballar i a treure endavant el progrés dels seus fills”, ha dit.

Per Mejías, “és important que VOX obtingui uns resultats boníssims perquè aquestes famílies puguin recuperar la tranquil·litat, acabem amb la delinqüència i amb la immigració massiva. Aquelles persones que vinguin a treballar seran acceptades, però regalarem un bitllet de tornada a aquelles que vinguin a delinquir, a viure dels ajuts o a intentar desplaçar la població autòctona”.

Mejías també reivindica que VOX és l’aposta per la convivència i la concòrdia davant l’enfrontament i la divisió, diuen, que generen els “deliris d’independència”.