El grup municipal de VOX proposarà al proper ple de novembre dues mocions. Una perquè l’Ajuntament extremi les precaucions vers l’islamisme radical i l’altra, per expressar el seu rebuig pel que fa a l’aprovació de la llei d’amnistia que proposa el govern de Pedro Sánchez.

Donat que el nivell d’alerta antiterrorista en què es troba Espanya des de fa 8 anys és de 4 sobre 5, el grup municipal de VOX, considera que l’Ajuntament hauria de fer tot el possible per prevenir qualsevol atac relacionat amb l’islamisme radical.
El portaveu del grup municipal de VOX, Francisco González, ha dit que “l’Ajuntament hauria de formar la Guàrdia Urbana en detecció de la radicalització de possibles jihadistes així com elaborar una ordenança per controlar els discursos que es fan a les mesquites”.

La segona moció del grup de VOX servirà per expressar el seu rebuig, al proper ple, vers l’aprovació de la llei d’amnistia a la qual s’ha compromès Pedro Sànchez. VOX considera que seria inconstitucional i que es posaria en perill la unitat del país. Han afegit que “l’únic objectiu de la llei d’amnistia és mantenir Pedro Sánchez en el poder”.