Vox proposa recuperar l’elecció del centre educatiu i vol garantir la llibertat dels pares per escolaritzar als seus fills en espanyol. El candidat número 12 de VOX a la llista per Barcelona, Francisco González, ha assegurat que “s’ha de votar a VOX per recuperar la Catalunya amb seny, en la que hi hagi igualtat, prosperitat, pau, unitat social i també unitat amb la resta d’Espanya. Llibertat d’educació, llibertat d’elecció de llengua, en igualtat plena per l’espanyol i el català. De fet, som majoritaris els que parlem el castellà i molt més en una ciutat com L’Hospitalet”.

Des de Vox consideren que “el PSC ja té pactes amb les forces separatistes amb les que formarà govern. Si només necessita ERC doncs pactarà amb els d’Aragonés, i si necessita a Junts, doncs arribarà a pactes amb els de Puigdemont com ha fet al govern de la nació. No tenen escrúpols, el veritable suport de l’independentisme a Catalunya està sent el PSC. Els socialistes són un partit traïdor i fals”.

Francisco González ha afegit que si finalment Carles Puigdemont torna a Catalunya, tal com ha anunciat el candidat de Junts, el lloc on ha d’anar és a la presó.