Vox reclamarà que es suspenguin momentàniament la posada en marxa de nous carrils bici al conjunt de la ciutat. En la moció que defensarà el pròxim dilluns al ple municipal, sol·licitarà que s’aturin les obres que ja estan en marxa per tal de negociar amb el veïnat de les zones afectades.

En aquest sentit, Vox assegura que cal fer un replantejament global dels carrils bici i que majoritàriament són utilitzats per patinets. La moció surt “arran de les mobilitzacions dels veïns del barri del Gornal que van protestar per la implantació d’un carril bici a l’avinguda Carmen Amaya. Els carrils, en general, priven de places d’aparcament i van en contra de la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda”, ha comentat Francisco González, portaveu del grup municipal.

La segona moció respon a la queixa d’uns veïns dels carrers Muns i Uva del barri de Santa Eulàlia. Concretament, sobre les molèsties i els sorolls que provoca una àrea per a gossos durant la nit. “Voldríem que es regulés l’ús d’aquestes zones, de manera que les que estiguin properes a zones d’habitatges s’estableixi una limitació horària, per exemple entre les 11 de la nit i les 6 del matí”.

Per últim Vox vol que el consistori declari el 2025 com a l’any “Jiménez Balaguer”, en reconeixement al pintor hospitalenc que va morir el 2015 i que va fer desenvolupar tota la seva carrera artística a França.