Vox demana deixar sense efecte l’aplicació de l’ordenança relativa a la restricció de la circulació de determinats vehicles a la ciutat, la Zona de Baixes Emissions. Des del grup municipal consideren que és una imposició que penalitza amb més severitat a les famílies i empreses amb menys recursos, perquè no poden renovar els seus vehicles.

El portaveu del grup, Francisco González, ha assenyalat que “considerem que és una normativa que afecta molt especialment les famílies més vulnerables, amb menys recursos. Una persona de 80 anys que tingui un vehicle comprat el 2002 no es comprarà un altre cotxe i la conseqüència serà que no podrà circular”.

Vox presenta una segona moció on sol·liciten al govern municipal l’elaboració d’un reglament regulador de la declaració de dol oficial a la ciutat. Francisco González, ha explicat que “tal com es fa a la ciutat, que és a discreció de l’alcaldia, no ens sembla la forma correcta. Creiem que s’ha d’elaborar un reglament en el qual, com a mínim, es consulti primer a la Junta de Portaveus, i si no és d’urgència, hauria de passar també pel Ple”.

Vox porta també una moció conjunta amb el PP on demanen impulsar la modificació del mural commemoratiu del 45è aniversari de l’Associació Educativa Itaca ubicat al barri de la Torrassa. Sol·liciten que es retiri la imatge d’una dona amb hijab, perquè segons han dit, alguns veïns s’han queixat que aquesta imatge no representa els valors de la ciutat.