El CE L’Hospitalet no amaga les seves intencions i parla obertament de quedar campions de lliga i d’aquesta manera pujar directament a la 2a Federació sense haver de disputar les eliminatòries d’ascens. El vestidor ho té molt clar, quedar segons al final de la temporada no és una opció.

“Nosaltres ho tenim molt clar des de l’inici de la lliga. Jugar playoff d’ascens no ho considerem cap premi. El premi gros és ascendir com a campions. Sabem que és difícil i un objectiu molt exigent. Però els meus companys son jugadors d’un alt nivell i ho assolirem”, ha explicat el defensa Vitalie Pentelei al programa L’H en Joc de Televisió de L’Hospitalet.

Ara mateix l’equip es troba a un punt del líder, l’Olot, i acumula tres victòries consecutives. Aquest bon moment s’explica, entre d’altres factors, per la solidesa defensiva que ha impregnat l’entrenador Joan Sánchez. “Des de la pretemporada teníem molt clar que la defensa és la clau. Fins ara ho estem fent bé, però cal seguir millorant. Jo sempre estic amb la llibreta i el bolígraf a la mà per seguir els consells i les indicacions del cos tècnic”, ha explicat el jove defensa.

Vitalie Pentelei ha reconegut que la cessió al Santfeliuenc fa dues temporades va ser un encert. Allà va tenir minuts, va agafar experiència i va millorar molt com a jugador: “jo al principi volia quedar-me a l’Hospi, però veient la realitat em vaig adonar que per la meva edat i manca d’experiència no tindria minuts. Jugar una temporada al Santfeliuenc em va permetre tornar a l’Hospi”.

Vitalie Pentelei ha estat internacional amb Moldàvia fins a la categoria sots-21. Va ser convocat per la sots-23 però va decidir no anar per raons d’estudis. Ara somia en poder debutar amb l’absoluta.