La companyia de teatre, pallassos, mim i bufó nascuda a L’Hospitalet, “En cia. de la bestia”, estrena la seva obra “Viatge” aquest divendres al Centre Cultural Santa Eulàlia. Amb una escenografia molt minimalista, l’espectacle se centra en les peripècies del protagonista, un jove que per atzar realitzarà un viatge dins d’una embarcació històrica.

El jove Joan de Moguer arriba per atzar a la Santa Maria, la caravel•la capitanejada per Cristòfol Colom. Un viatge que li descobrirà la bellesa de la vida i la seva pròpia interior mentre viu diferents peripècies. Aquesta és la trama de “Viatge”, una obra de l’actor i dramaturg Rubèn Arroyo. “El protagonista Joan de Moguer va existir però jo li he generat tota una vida que no ho va fer i, a més, he afegit coses de la meva vida personal” explica Arroyo.

La posada en escena de “Viatge” és molt minimalista. A escena només hi ha Rubèn Arroyo i el violinista Alejandro Mateo que interpreta “música inspirada en una qüestió històrica però que té molta més composició moderna”. Arroyo dóna vida a diferents personatges posant en pràctica la formació obtinguda a l’escola de teatre gestual Jacques Lecoq a París. “Mimo vàries coses, animals, el vaixell, el mar i intento utilitzar les meves aptituds mímiques per anar més enllà d’un actor dient un text a escena”, diu Arroyo.

Aquest és el segon muntatge que Rubén Arroyo escriu i protagonitza des que al 2018 va crear a L’Hospitalet la seva companyia de teatre, pallasso, mim i bufó “En cia. de la bestia”. “Viatge” s’estrena aquest divendres 3 de febrer al Centre Cultural Santa Eulàlia. El 10 de febrer es representarà al Centre Cultural Bellvitge-Gornal i al març a La Bòbila.