Els alumnes i usuaris del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet recuperen un espai per comunicar-se en català que combina llengua i música. Es tracta d’una col·laboració amb l’EMMCA (Escola de Municipal de Música Centre de les Arts) que ha donat lloc a la creació del grup de cant coral Veus del Món. Les inscripcions per formar-hi part encara estan obertes i els assajos es faran els dilluns de 19 h a 20:15 de la tarda. 

El CNL de L’Hospitalet ofereix a tots els seus alumnes la possibilitat de millorar el domini de la llengua oral a travès de la música gràcies a un projecte conjunt amb l’EMMCA. Es tracta del grup de cant coral Veus del Món, que es va crear l’any 2018 per ampliar coneixements lingüístics d’una manera més lúdica.

Els assajos, que es faran tots els dilluns de 19 h a 20:15 a les instal·lacions de l’EMMCA (av. Vilanova, 32) consten en dues parts: en la primera es treballarà els aspectes lingüístics relacionats amb les lletres de les cançons (fonètica, vocabulari, comprensió, etc.). En la segona, la directora del cor i professora de l’Escola de Música, Mònica Peig, treballa els aspectes musicals.

Per formar-hi part del grup Veus del Món no és necessari tenir coneixements de cant, només l’interès d’aprendre la llengua i ganes de passar-ho bé.

Les inscripcions són gratuïtes i estaran obertes fins al dilluns 10 d’octubre.

Televisió de L’Hospitalet ha assistit a una mostra del que seran els assajos que s’ha organitzat per donar a conèixer el grup i motivar a nous cantaires.