Uns 200 veïns del barri del Gornal han bloquejat la circulació dels laterals de la Granvia ocupant els passos de vianants que hi ha a la rotonda a l’altura del carrer Can Tries. El motiu de la protesta era la intenció de l’Ajuntament de construir un carril-bici a l’avinguda Carmen Amaya, una actuació que inicialment preveia eliminar 150 places d’aparcament.

La mobilització però, ha estat desconvocada després d’uns trenta minuts perquè, segons representants dels veïns, l’Ajuntament els ha comunicat que finalment només es perdran dotze places d’aparcament.

La nova solució per fer el carril-bici passa per eliminar un dels dos carrils de circulació que l’avinguda Carmen Amaya té en cada sentit, en comptes de suprimir l’espai actual d’estacionament.

Aquest matí, el veïnat ja havia aturat les obres i ahir a la nit van treure els cartells on l’Ajuntament informava dels treballs, que indicaven que estava prohibit aparcar. D’aquesta manera, el carrer a on s’havien de fer les obres ha aparegut ple de cotxes aparcats aquest matí.

Els veïns diuen que el barri ja no disposa de prou espai per aparcar els vehicles i el carril-bici agreujaria aquesta situació.