La presumpta agressió d’un aficionat de la UD Gornal ha obligat l’àrbitre a suspendre el partit quan conjunt hospitalenc guanyava 2-1. Resten cinc minuts de temps afegit per jugar-se.

El que havia de ser una gran celebració, amb jugadors, entrenadors i l’esport com a protagonistes, ha acabat amb una invasió de camp i una presumpta agressió d’un aficionat de la UD Gornal. L’àrbitre del duel ha decidit suspendre el partit quan el marcador reflectia un 2-1 a favor dels hospitalencs.

Un partit que, des del punt de vista esportiu, havia estat de categoria. Superats els nervis inicials, el Gornal ha dominat el joc però el primer a colpejar ha estat l’Sporting Gavà, amb un penal anotat per Juan Amador al 65.

Semblava impossible celebrar l’ascens però una falta lateral servida per Ubón ha trobat la rematada de Roberto Carlos Sossa, ja a l’afegit. Instants després, Eric Simó completava el seu gran partit amb el 2-1, el gol que havia de ser el de l’ascens.

Però part del públic present no ha entès bé el que ha de ser l’alegria i la celebració i han envaït el camp. Un aficionat, a més, ha agredit presumptament a un dels membres de l’Sporting Gavà. Els àrbitres han suspès el duel, del qual encara no se sap quan es reprendrà. Probablement serà durant la setmana vinent i a porta tancada. El conjunt de Miki Rodríguez, en cas de pujar de categoria, haurà de celebrar l’ascens sense públic.