Una nova pantalla LED invisible de grans dimensions, 193m2, donarà la benvinguda als visitants que entrin per l’accés SUD del recinte de Fira Gran Via. Aquesta pantalla LED transparent es convertirà en un accessori permanent per aquest recinte i farà el seu debut en l’ISE 2024, el saló audiovisual més gran del món que s’inaugura la pròxima setmana a L’Hospitalet.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el director general de l’ISE, Mike Blackman han inaugurat la gran pantalla LED. Els  tres han destacat la importància del saló ISE i tot el que genera al seu voltant.

Núria Marín, ha destacat que “estem molt contents amb aquesta pantalla LED. Jo ja estic pensant com alcaldessa en l’ús que la ciutat pot fer d’aquest element, més enllà de la Fira. Aquest nou accessori fa que el recinte de Fira Gran Via sigui cada cop més modern, més equipat i més preparat per acollir els visitants que vinguin a la nostra ciutat”.

Mike Blakman, ha assegurat que aquesta “és la pantalla permanent més gran de qualsevol recinte firal d’Europa amb més de 193 metres quadrats. És transparent perquè es pugui veure a través d’ella i esta integrada per adaptar-se a l’arquitectura de l’edifici. Però també és una gran instal·lació per a altres exposicions. És un gran accessori per a Catalunya i com alguns de vosaltres heu demanat, sí que podríem posar futbol i esdeveniments públics aquí”.

Roger Torrent ha afirmat que “el saló ISE és un element cabdal per posicionar Catalunya i Barcelona com hub tecnològic. En aquest cas un esdeveniment de referència de l’audiovisual. Ens ajuda a projectar la marca de país al món”.

La propera edició de l’ISE que s’inaugurarà el dimarts 30 gener, augmentarà l’espai d’exposició fins els 82.000 metres quadrats, un 30% més que l’any passat. Això es tradueix en vuit pavellons de Fira Gran Via, els mateixos que ocupen fires com el Mobile o Alimentaria.

Enguany l’ISE commemora el seu 20 aniversari, es la quarta edició que se celebra al recinte de Fira Gran Via, i promet superar tots els records d’assistència.