Antoni Garcia, portaveu a L’Hospitalet d’Els Verds Esquerra Ecologista, ha estat un dels impulsors d’una nova plataforma de l’esquerra verda, conjuntament amb altres dirigents i organitzacions ecologistes.El portaveu d´Els Verds-Esquerra Ecologista ha estat un dels impulsors de la plataforma per una Esquerra Verda que donarà suport a la candidatura entre Iniciativa Per Catalunya Verds i Izquierda Unida a les eleccions europees del pròxim 13 de juny.

Aquesta plataforma formada per partits i dirigents ecologistes impulsarà el diàleg i el debat per tal de fer avançar un projecte d’esquerra verda a l’estat, basat en el confederalisme i en l’avenç de propostes ecologistes i d’esquerres.

La plataforma realitzarà diferents actes de suport a la candidatura ICV-IU. Per l’hospitalenc i portaveu ecologista Antoni Garcia “les eleccions europees seran l’inici del camí per refundar un nou espai en l’àmbit estatal entre ICV, IU i diferents moviments socials”. En aquest mateix sentit, el portaveu ecologista ha manifestat que “aquesta plataforma té com objectiu promoure el debat i l’avenç d’un espai d’esquerra verda, com en aquest moments els Verds representem a Europa”.