Un total de 28 tallers i espais de creació del Districte Cultural obren portes a partir d’aquest divendres 10 de novembre i durant tot el cap de setmana. És el que es coneix com a Tallers Oberts i, enguany, se’n celebra la 30a edició. L’objectiu es donar a conèixer el talent emergent i professional local de L’Hospitalet i Barcelona.

L’Hospitalet, que hi participa per setè cop, comptarà amb els següents tallers oberts: Agustín Fructuoso, Álex González, Artnocal, Irene Sánchez Carrillo, Escola EADImoda, El Deletrista, El Taller de Santa Eulàlia, Elena Rodrigo, Espai del Vidre, Fina Balp, Gede Studio, Imma Montserrat Cabanes, Isabel Servera, J.M. Bonet Vitralls, Jordi Santanach, Laterca Taller de Creació, Miquel Aparici, Miquel Roura López, Mireia Cifuentes, Nevenka Pavic Sabioncello, Pacahernandez, Quico Estivill, Rossana Loreley Paolino, Rittagraf, sculpting_addict, Svantje Busshoff, Tangent Projects i Xaro Castillo. 

Es tracta de tallers on es practiquen disciplines artístiques molt diverses, com ara arts del paper, audiovisuals, ceràmica, disseny de producte, escultura, estampació, joieria, mobiliari, moda i accessoris, pintura, restauració, tèxtil o vidre, entre d’altres.  

Tallers Oberts és una iniciativa de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) amb la col·laboració de l‘Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i de l‘Ajuntament de L’Hospitalet a través del Districte Cultural.  

Les visites als tallers i espais de creació són gratuïtes i per participar en les activitats paral·leles cal inscripció prèvia. El programa complet es pot veure al web www.tallersobertsbarcelona.cat.