Està espatllat l’elevador que uneix la Rambla Just Oliveres amb Can Serra. Per arreglar-lo fan falta unes peces de recanvi. Tan bon punt arribin, es procedirà a fer la reparació. 

Fa uns dies que l’ascensor de la Rambla Just Oliveres-Renfe està avariat. Les persones que vulguin passar del Centre a Can Serra pel pont que creua les vies hauran de fer servir les escales, en total 38 esglaons.

El problema està en els frens. Les peces estan desgastades i l’única solució és canviar-les senceres. De moment ja s’han sol•licitat al fabricant, que les enviarà a l’empresa de manteniment. La reparació començarà tan bon punt estiguin disponibles els recanvis, que depenen de l’estoc existent.

Amb tot, no encara no se sap quan es podrà procedir a la reparació de l’ascensor. De tota manera, es preveu que en uns dies l’avaria estigui solucionada i l’ascensor torni a funcionar amb normalitat.

Des del 2010

L’ascensor es va instal•lar l’any 2010. La Generalitat va invertir mig milió d’euros per salvar la barrera arquitectònica que hi ha entre la rambla Just Oliveres i l’avinguda Josep Tarradellas i el barri de Can Serra.

L’empresa pública Gisa, que depèn del departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, va ser l’encarregada d’instal•lar l’elevador. Gràcies a la inversió, per a moltes persones ja no és un obstacle creuar les vies del tren en aquell punt.