Nova operació policial al barri de la Florida duta a terme de manera conjunta pels cossos de seguretat que actuen a la ciutat. L’operatiu s’ha saldat amb 131 persones identificades; 8 detinguts i 8 denúncies per possessió de drogues i armes prohibides.

Aquesta actuació s’emmarca dins el dispositiu BRIDA articulat amb l’objectiu de treballar en la prevenció de robatoris amb violència i intimidació a la via pública.

Un helicòpter de la Policia Nacional va estar sobrevolant la zona durant el temps que va durar l’operació, fet que va cridar l’atenció de molts veïns que ho van comentar a través de xarxes socials.

Aquest tipus d’operatius policials conjunts són un procediment habitual dels cossos de seguretat. El Dispositiu Brida en concret mobilitza de manera conjunta agents de Mossos, de Guàrdia Urbana i de Policia Nacional i té com objectiu prevenir els robatoris amb violència i intimidació a la via pública. Aquest tipus de delictes només en 2023 van augmentar un 23,1%.

Els efectius policials es despleguen, com és lògic sense previ avís, en una zona concreta de la ciutat on identifiquen persones amb comportaments sospitosos i revisen establiments en què se sospita que es puguin cometre activitats il·lícites.