Extreballadors de Nissan viuen aquest inici d’any 2024 amb la incertesa de saber quin serà el seu futur laboral. Han passat dos anys del tancament de la planta de la Zona Franca i els centres de Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca.

A l’Entrevista de l’Informatiu hem parlat amb Javier González Aguilera, delegat sindical de la UGT D-HUB Tech Factory. A hores d’ara són 123, els treballadors que s’han incorporat al HUB i “es va activar fa poc una vacant de formació que permetrà que l’1 de febrer s’incorporin 600 persones. Estem a l’espera de conèixer la decisió de la multinacional Cheery i ens diuen que la signatura es farà a mitjans de febrer i a partir del juliol es fabricaran els cotxes xinesos d’aquesta empresa”, ha dit González Aguilera.

El delgat sindical de la UGT a D-HUB Tech Factory ha afegit que “a partir de l’abril els treballadors tindran un contracte dins del HUB i els que estan a FP dual tindran una formació de 8 mesos i si hi ha vacants accediran a un lloc de feina i els que no, l’empresa els pagarà una mica menys del 100% d’allò que es va acordar”.