Una espurna generada per una soldadura ha cremat part de l’escenari que s’està instal·lant a la plaça de Lluís Companys per a la celebració institucional de la Diada de l’Onze de Setembre. L’acte, però, es manté com estava previst.

Mentre un operari soldava part de l’escenari, una espurna ha caigut sobre les bales de palla situades al costat del decorat per a la celebració de la Diada a L’Hospitalet.

L’incident ha provat un petit foc que ha cremat part del muntatge previst per a l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, a la plaça de Lluís Companys del barri del Centre.

Tot i aquest incident, la celebració institucional de la Diada a L’Hospitalet continua com estava previst, ja que la zona s’ha netejat i es cobrirà amb una lona.

Recordem que demà, a partir de les 11h, L’Hospitalet celebrarà l’Onze de Setembre amb la tradicional ofrena floral, la recreació de L’Hospitalet del 1713 amb el grup Patates amb Suc, l’homenatge a la senyera i a Salvador Espriu, la galejada dels trabucaires, els castells de la Colla Jove, la ballada de sardanes i la recollida solidaria d’aliments.