El matí del 10 de juliol, un camió d’escombraries ha patit un incendi a l’alçada número 54 del carrer de Campoamor. Cap a les 10:30, els Bombers rebien l’avís i fins allà s’han traslladat dues dotacions de la ciutat i la patrulla de la Guàrdia Urbana del districte.

Tal com confirmem des de Bombers, l’incendi ha tingut lloc a la part exterior del camió, més concretament al sistema hidràulic del braç elevador i de premsa. Per sort, el foc no ha passat a la zona de deixalles.

Una vegada l’incendi estava controlant, els serveis traslladats a la zona han comprovat que no hi ha hagut afectacions als pisos propers i han determinat la fuita de líquid hidràulic pel fet que la clau de seccionament estava cremada i no podien taponar-la.

Per tal de recollir el líquid hidràulic caigut al carrer, s’han fet servir cubells del personal de neteja municipal mentre que s’ha tramitat una bomba per aspirar el clavegueram.

Cap a les 15:30, una vegada ja retirat el camió de la recollida selectiva sinistrat i que els serveis municipals hagin netejat la zona afectada, s’ha restablert la circulació al carrer de Campoamor que havia quedat tallada.