Victòria per la mínima del CE L’Hospitalet, que ha superat 1-0 a la UE Rapitenca. L’Hospi no ha disputat un partit vistós però sí que ha estat més efectiu.

Primera part dominada, en bona part, per l’equip visitant. La Rapitenca arribava com a colista a l’estadi però des del principi han intentat ser protagonistes i amb la pressió molt alta han fet mal a un Hospi que no tenia paciència amb la pilota als peus.

La segona part ha començat molt diferent. Hèctor Simón ha mogut la banqueta i l’equip ha respost anotant l’1-0 a la sortida d’un córner, amb Jesús Pozo anotant el seu primer gol amb la samarreta de l’Hospi. El servei de cantonada, això sí, havia estat molt discutit pels visitants, que fins i tot han vist com el seu tècnic, Juan Carlos Ríos, era expulsat amb vermella directa.

L’1-0 ha tranquil·litzat l’Hospi, que ha millorat a la segona part. Només l’ajustat del marcador, i més amb els antecedents dels riberencs, ha fet créixer el nerviosisme. Però el cert és que en els darrers instants l’equip no ha patit gaire i la Rapitenca no ha inquietat en excés la porteria d’Aliaga.

Tres punts importants per a l’Hospi, que es torna a apropar a la zona de playoff d’ascens. La visita, diumenge vinent, al sempre complicat camp de la UE Sants pot marcar un nou punt d’inflexió per als riberencs.

Fotografia: CE L’Hospitalet