Setmana de doble jornada per al CE L’Hospitalet. I no precisament en el millor moment, ja que el conjunt riberenc té la infermeria plena. La lesió d’One davant el Vilafranca és l’última d’una llista que ja comptava amb homes importants com Rubi o Joel Lasso, a més de les molèsties d’una altra peça clau com és Cristian Lobato.

“Són baixes sensibles però tindrem un onze competitiu segur” afirma el tècnic, Joan Sánchez. “Jugadors com Raúl Ferrer, Mamau o Pozo ho estan demostrant”, afegeix.

A més, el rival de dimecres no és precisament un equip poc competitiu. El CF Montañesa sempre ha posat en problemes l’Hospi, malgrat que els darrers enfrontaments entre riberencs i barcelonins s’han decantat pel costat hospitalenc. “Ja ho van demostrar al partit a casa seva, que ens van exigir els 90 minuts”, recorda Joan Sánchez. “A més venen amb tres victòries seguides i tenen opcions d’entrar a play-off”.

El duel entre el CE L’Hospitalet i el CF Montañesa de l’hospitalenc Raúl Paje serà aquest dimecres, a l’estadi municipal, a partir de les 12h. El conjunt de Joan Sánchez necessita els tres punts per mantenir-se com a segon classificat, una posició que també vol la UE Vilassar de Mar.