El 3 i un múltiple de 3, el 9, son guarismes, números que poden ser un bon fil conductor del partit que el Centre d’Esports L’Hospitalet jugarà diumenge a casa contra el Badalona, un partit que en cas de victòria garantirà que l’equip de Joan Sánchez continuï sent líder de la Tercera Federació.

L’Hospi es presenta a la jornada 3 de la lliga com a líder, per diferència de gols, de la competició, i el repte és aconseguir la tercera victòria i sumar 9 punts, que confirmarien el liderat.

Després del debut a casa amb un 3-0 contra la Fundació Esportiva Grama i una victòria a domicili al camp el San Cristóbal, aquest diumenge rep el Badalona, 13è classificat amb un sol punt.

Pensant en la fita de l’ascens de categoria a final de temporada, el tècnic de l’Hospi, Joan Sánchez, ha confirmat que “ens vam plantejar fer un molt bon inici de lliga perquè això est dona un punt extra de motivació, que a gent entreni amb actitud i energia i que tothom vulgui guanyar”.

Que l’Hospi sortirà a l’atac és segur, però tenint en compte la qualitat i la varietat de perfils de davanters de l’equip, l’únic dubte que li quedar per resoldre al míster és qui formarà el front d’atac.

Segons Joan Sánchez, “això també va de saber aprofitar el moment de cada jugador, perquè és inviable poder mantenir un mateix nivell d’encert durant tota la temporada. I tenim la sort de disposar de diverses opcions de davanters, en funció de les característiques de cada rival”.

El partit entre el Centre d’Esports L’Hospitalet i el Club de Futbol Badalona, de la tercera jornada de la Tercera Federació, es jugarà diumenge, a les 12 del migdia, a l’Estadi Municipal de L’H. Per tancar el cercle d’aquesta crònica, l’Hospi signa repetir el 3-0 del debut a la lliga.