L’escriptor novell de Monistrol de Montserrat, Kevin Pérez Alarcón, ha llogat durant el mes d’agost un petit espai a alguns dels mercats de la ciutat per vendre els seus llibres. Una iniciativa que també li ha permès interactuar amb els visitants i explicar d’on li ve la passió per l’escriptura.

En un mercat com el del Centre s’hi pot trobat tot tipus de producte fresc. El que no estem gaire acostumats a veure-hi és una paradeta de llibres com la que ha muntat l’escriptor novell Kevin Pérez Alarcón, que ha llogat un espai durant el mes d’agost per vendre els seus llibres.

Ha passat per Merca 2 Bellvitge, a Santa Eulàlia, a Collblanc i al Mercat del Centre. “M’agrada explicar com vaig començar a escriure perquè ja des de petit escrivia poesia i poemes”, explica l’escriptor que diu que “era la manera que tenia de transmetre sentiments i emocions”.

Amb 25 anys en Kevin va treure el seu primer llibre “Amor contra todo pronóstico”, una història d’amor, suspens i drama que el va conduir a començar els estudis de narrativa a l’Ateneu barcelonès. Amb el que hi va aprendre, i encara ho fa, va escriure “En la casa”, una novel•la de misteri que ja va per la segona edició.

A aquest escriptor encara li queda una setmana de promoció a L’Hospitalet. Serà, de nou, a Merca 2 Bellvitge la setmana del 4 de setembre.