Bona part de les opcions d’ascens de l’AECS depenen de guanyar aquest dijous. El conjunt de Sergio Lamaña rep al Futsal Vilomara, en un partit que es va iniciar el passat 3 de febrer i que es va suspendre pels incidents provocats per alguns aficionats visitants.

El duel es va aturar quan faltaven set segons per acabar la primera part i, per tant, falten aquests segons i tota la segona meitat. El marcador, 3-3, deixa tot obert per a l’equip d’un Sergio Lamaña que es mostra confiat: “Tenim opcions. Sabem que és bon equip però ens podríem ficar allà dalt i a esperar alguna errada més dels dos primers”.

Lamaña fa referència precisament al rival d’aquest dijous, el Vilomara, i al CCR Castelldefels, els dos equips que ara mateix comanden la classificació. Si l’AECS supera el Vilomara se situaria a cinc punts i les opcions d’ascens es multiplicarien, amb quasi tota la segona volta per jugar-se: “Hem d’anar setmana a setmana perquè no depèn només de nosaltres”.

I ara, amb perspectiva, encara sap més greu tots els punts que s’han deixat anar. L’AECS és un equip que aquesta temporada està portant una dinàmica absolutament atípica: dels 25 punts, 20 els ha aconseguit fora de casa i al Poliesportiu municipal de Sanfeliu només en suma cinc. “No hem estat fins. Aquests punts que hem perdut, en partits que no vam saber tancar, són els que provoquen que estem així”.

El que resta de partit de l’AECS-Futsal Vilomara, aquests set segons i la segona meitat, es disputarà aquest dijous 29 de febrer, a partir de les 20:55 h, al Poliesportiu municipal de Sanfeliu.