La Festa Major de Collblanc-La Torrassa arriba amb actes i activitats per a tots els públics. El tret de sortida serà divendres amb un espai de joc infantil i una exhibició de ball al Parc de la Marquesa.

Al vespre la festa continuarà amb la nit jove amb concerts de rock i de rap i l’actuació d’Agustín Aspa.

Pepa Gásquez, vicepresidenta de la Comissió de Festes de Collblanc-La Torrassa, també comenta que haurem de córrer per no perdre’ns cap acte, ja que “no hem acabat de fer totes les activitats al parc que ja hem de pujar a la Plaça Espanyola perquè tenim la presentació i les havaneres“.

L’objectiu de la comissió era tenir unes festes molt equilibrades entre actes tradicionals i moderns. I ho han aconseguit, dissabte serà el torn de la cultura popular amb la cercavila de gegants i capgrossos i la ballada de sardanes. També alguns dels actes consolidats com la trobada de puntaires i les partides d’escacs a la Plaça Espanyola o el torneig de tenis taula que ja arriba a la 13a edició.

Pepa Gásquez explica que hi haurà dos escenaris, “un alternatiu i un altre més central, on constantment s’estan fent actuacions de tota mena, a l’alternatiu estan totes les entitats que estan a la festa estan exhibint o demostrant els seus balls o els seus tallers i al més gran, és on són els concerts i el circ“.

El grup hospitalenc de techno rumba ‘Habla de mi en Presente‘, serà l’encarregat de tancar una programació festiva.