Les victòries donen tranquil·litat i pugen la moral dels equips. Una teoria que des del vestidor del Sandá Electroclima CB L’Hospitalet poden assegurar que és ben certa. El balanç en aquestes cinc jornades disputades de tres triomfs i dues derrotes -contra els dos primers classificats- fa que l’equip es vegi capacitat per assaltar la pista del Fibwi Palma.

Tot i així, en contra dels riberencs juga el factor de l’esgotament físic. Després de jugar dissabte passat a Benicarló i aquest dimecres a casa contra l’Horta Godella l’equip pot pagar aquest sobreesforç en el seu viatge a Palma de Mallorca. L’entrenador Claudio Jorquera creu ha afirmat que veu “l’equip bé per disputar tres partits en vuit dies. Físicament estem bé perquè hem fet una bona preparació prèvia. Distribuirem les càrregues de treball en els propers entrenaments per arribar a la pista del Fibwi en les millors condicions”.

El Fibwi Palma ocupa ara mateix la 9a posició amb un balanç dues victòries i tres derrotes, el que vol dir estar fora de les places de playoff. Una situació estranya per un equip que compta amb una de les millors plantilles del grup Est de la LEB Plata. Segurament, el calendari no els ha afavorit en aquest inici de temporada.

Claudio Jorquera apunta que “és un dels projectes més importants de la competició. Crec que el calendari en aquest inici no ha estat favorable pels seus interessos. Però per a mi és un dels conjunts favorits per acabar primers”.

Torneig junior “Ciutat de L’Hospitalet 2023”

D’altra banda, el CB L’Hospitalet anunciarà en les properes hores les dates i els equips participats al Torneig junior “Ciutat de L’Hospitalet”, on un any més s’espera la presència de les futures estrelles del bàsquet.