Els blocs Ciutat Comtal tancaran el calendari de festes majors de L’Hospitalet, en unes celebracions que s’iniciaran aquest divendres 22 de setembre i que s’allargaran fins al diumenge 24.

Durant aquests tres dies, els voltants de la plaça de Sant Jordi viuran amb intensitat unes celebracions que s’iniciaran divendres amb la presentació, a partir les 21:30h. Més tard el veïnat podrà gaudir de la disco mòbil.

Dissabte serà el torn dels gegants i de la festa infantil, que ha hagut de canviar el seu pla inicial per adaptar-se a l’actual context de sequera. Finalment, es durà a terme Kangoo Jump, una activitat on tota la família podrà saltar i passar-s’ho bé.

A la tarda, tindrà lloc el bestiari i al vespre arribarà el moment estrella de la Festa Major, el sopar de germanor, una activitat molt estimada i on participa pràcticament tot el veïnat. “No només la gent, tmabé el fet de compartir. Tot el que hi ha és per a tothom”, explica Jordi Arnau, president de la Comissió de Festes dels Blocs Ciutat Comtal.

Diumenge serà el torn dels tallers infantils i del trivial, que cada cop atreu més gent. També s’organitzaran les havaneres i l’espectacle de foc, acte que posa el punt final a una festa major modesta, però que aconsegueix la implicació de tot el barri.