L’Oncle Jack ha anunciat una nova edició del Festival Roselles que es farà de l’1 al 28 d’octubre. Entre els artistes que actuaran al mític local del barri del Centre hi ha Shuarma, Carla Collado, Ferran Exceso, Guiu Cortés i Rafa Pons.

La d’enguany és la vuitena edició del festival, i no sabem encara si la última de L’Oncle Jack com a sala de concerts, ja que el local està en traspàs i s’espera poder trobar algú al llarg d’aquest any que se’n faci càrrec tal i com el coneixem. Sigui com sigui, el festival ha programat durant el mes d’octubre un total de 14 concerts d’artistes i grups que en algun moment han actuat en aquest mític local del barri del Centre.

Segons ha explicat el propietari de L’Oncle Jack, Jaume Ramon, la idea és poder anar programant concerts i “fer festa fins a finals de desembre”. El concert inauguració serà el diumenge 1 d’octubre i anirà a càrrec de Malacara Blues Band. A partir d’aquí, els protagonistes seran: Shuarma (entrades exhaurides) ; Nat Simons; Momo Cortés; Luis Brea; Carla Collado; Demiand Band; Ferran Exceso; Merino; Rojas; Canciones de Nadie; Guiu Cortés; La Caja de Pandora, i Rafa Pons.

Les entrades es poden reservar al mail onclejack@onclejack .