El termini per optar a les beques formatives per a estudis professionals i universitaris que ofereixen l’Ajuntament i el Grupo Planeta és obert fins a l’1 de juliol a través de la plataforma beques.l-h.cat, on també es pot consultar la informació general de la convocatòria.

Es tracta d’un total de 285 places becades per a la realització d’estudis durant el curs 2024-2025 al centre que Planeta Formación y Universiades té a L’Hospitalet.

En aquest programa s’ofereixen 78 cursos en modalitat presencial, semipresencial i en línia de diferents àrees temàtiques: administració i empreses; disseny; educació infantil; gastronomia; salut, benestar i assistència; informàtica; logística i operacions; màrqueting i comercial; recursos humans, i audiovisuals.

En la convocatòria hi ha dos tipus de beques. D’una banda, les 185 beques municipals que cobreixen el 100% del cost total dels estudis i que s’adrecen només als veïns i veïnes de L’Hospitalet majors de 16 anys.

De l’altra, 100 beques de responsabilitat social corporativa de Planeta Formación y Universidades, que cobreixen el 50% del cost de la formació i que són d’accés preferent, però no exclusiu, per als hospitalencs i hospitalenques de més de 16 anys.

La llista provisional amb l’adjudicació de les beques es podrà consultar 8 de juliol a beques.l-h.cat, mentre que la resolució final es farà pública el 18 de juliol.

Les beques L’Hospitalet Planeta Formación y Universidades, que enguany arriben a la vuitena edició, subvencionen un total d’1.917.600 euros i tenen com a objectiu millorar el nivell formatiu dels estudiants de L’Hospitalet per facilitar la seva inserció social i laboral.