Aquest 14 de febrer ha arrencat  La Xarxa+, la plataforma de contingut audiovisual de proximitat a través d’internet, tecnologia coneguda com a OTT (Over The Top). Aquest nou servei agrupa prop de 30 televisions locals i nombroses ràdios locals. Amb un registre previ, dona accés gratuït a la programació de cada emissora, a esdeveniments en directe, a una àmplia oferta de programes temàtics sobre castells, esports, tradicions i entreteniment, i a podcasts.

TV de L’Hospitalet es pot veure a través de Xarxa+, doncs, a través de qualsevol tipus de dispositiu i també des de les televisions intel•ligents, les Smarts TV. La graella de continguts es pot veure en directe o bé es poden recuperar tots els continguts emesos fins a set dies enrere.

Xarxa+ és la primera plataforma de continguts de proximitat en català, que neix per donar resposta als nous hàbits de consum i posicionar l’audiovisual local en l’ecosistema digital. Impulsada per la Xarxa Audiovisual Local, donarà continuïtat a l’actual plataforma XALA!, especialitzada en continguts castellers i esportius.

Quins continguts puc trobar?

En esports, La Xarxa+ permet viure en directe competicions de patinatge artístic, futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins, rugbi i altres disciplines esportives. També és una plataforma referent en l’àmbit casteller. A banda de seguir en directe la temporada castellera, disposa d’un catàleg amb les diades històriques des del 2016 i les edicions del Concurs de Castells des del 2010.

La Xarxa+ vol ser, a més, el lloc on gaudir de les principals tradicions del país com la Patum de Berga, l’Aquelarre de Cervera o la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia. Els amants de la música i les arts escèniques també trobaran motius per registrar-se a La Xarxa+ i gaudir, en directe i en catàleg, d’aparadors com el Mercat de Música Viva de Vic, FiraTàrrega, Fira Mediterrània, Dansàneu o Fira Trapezi, entre molts d’altres.

En matèria d’entreteniment, La Xarxa+ ofereix com a plat fort l’exitós talent show musical ‘Objectiu Paki’ o llargmetratges com ‘La vida sense la Sara Amat’. També destaca una col·lecció de documentals amb títols com ‘Tarradellas, govern d’unitat’, ‘Maa-yiem, l’extraordinària història de Jordi Sabater Pi’, ‘Tremolors’, ‘Comtes’ o ‘1881’.

A més, La Xarxa+ fa una aposta decidida per l’àudio amb pòdcasts temàtics produïts per les ràdios locals.

Per registrar-te a La Xarxa+ fes click aquí.