Televisió L’H comença nova temporada aquets dimarts amb una graella que recupera l’Informatiu local del dia i la franja dels diferents programes temàtics de producció pròpia: L’H En Joc, Veïns, Aula L’H i Taquilla Inversa. L’Hdigital, que torna renovat, continua sent una finestra per accedir a Televisió de L’Hospitalet, tant en directe, via streaming, com a la carta, per recuperar la programació actual i l’arxiu històric de temporades anteriors.

La programació diària es completa amb espais en directe produïts per la Xarxa de TV Locals de Catalunya.

La graella setmanal, interactiva i de fàcil consulta des del nou portal, manté l’Informatiu local del dia a les 15h, i la franja de programes temàtics de producció pròpia a partir de les 20h: L’H En Joc, amb l’actualitat esportiva, els dilluns; Veïns amb el teixit associatiu i de la ciutadania, els dimarts; Aula L’H , amb les notícies del món educatiu, els dimecres; Taquilla Inversa, el magazine cultural, els dijous.

La programació diària es completa amb espais en directe produïts per la Xarxa de TV Locals de Catalunya com el magazine de tarda Fet a Mida (16.30h), amb entrevistes i entreteniment, i l’informatiu metropolità Via 15 (18.30h), que de dilluns a divendres segueix l’actualitat de L’Hospitalet i d’altres 14 municipis veïns. Documentals, esports d’aventura, patrimoni, crítica de cinema, rutes pel territori i gastronomia formen part també de la graella televisiva de TVL’H sota la producció de La Xarxa.

Mentrestant TV L’H escalfa motors per fer un salt qualitatiu a partir del 2024 ja que migrarà les emissions TDT a alta definició HD, seguint les directrius del Pla Tècnic Nacional de la Televisió Digital Terrestre.