Gran inici de segona fase del RC L’Hospitalet, que va superar 37-26 al Getxo, un dels favorits per estar a la part alta de la classificació final.

Duel molt complet de l’equip de Jordi Sánchez, que ha estat a gran nivell en defensa i en atac ha aconseguit practicar el joc ràpid i obert que sempre intenta dur a terme. Després d’uns minuts inicials igualats, amb cops de càstig i drops per les dues bandes, el RC L’Hospitalet ha aconseguit el primer avantatge interessant amb un assaig d’Estanislao Camardón i la posterior transformació de Fede Lepore.

Just abans del descans el conjunt de Jordi Sánchez aconseguia una nova marca, ara amb Mateo Mudrovici com a protagonista. El 23-14 dels primers 40 minuts omplien la graderia hospitalenca d’esperança.

I les bones sensacions s’han confirmat a la segona meitat. Torres i Tucci anotaven dos assajos més i Lepore no perdonava cap transformació. Amb 37 a 19 en el marcador, els homes de Jordi Sánchez han buscat el bonus ofensiu però el Getxto ha estat capaç de tornar a apropar-se i anotar el 37-26 final.

Quatre punts per al RC L’Hospitalet, que inicia aquest grup Elit en segona posició. D’aquí a dues setmanes, desplaçament a Andalusia per jugar contra l’Unión Rugby Almeria, un altre dels equips que s’ha estrenat amb triomf.