L’hotel Hyatt Regency Barcelona Tower ha acollit un concert solidari en benefici de l’Hospital de Bellvitge per millorar l’experiència del pacient en el seu projecte de millora de l’entorn per humanitzar espais del centre mèdic. L’actuació ha estat protagonitzada per la banda tribut a Queen, Play The Game.

El concert solidari realitzat a l’auditori de l’hotel Hyatt Regency Barcelona Tower ha recaptat un total de 3.880 euros que han estat destinats a millorar l’atenció dels pacients de l’Hospital de Bellvitge. Montserrat Figuerola, doctora de l’Hospital, ha explicat que la contribució s’utilitzarà per “millorar els serveis que es donen als pacients com podrien ser zones d’arranjament, arees de rehabilitació, decoració i altres aspectes que contribueixin a la millora del benestar”.

Rodrigo Fernandes, director d’operacions de l’hotel Hyatt Regency, ha assenyalat que “la similitud entre l’Hospital de Bellvitge i l’Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower es troba en el tipus de tracte que s’ofereix al client, en el cas de l’hotel, i el tipus de tracte que s’ofereix al pacient, en el cas de l’hospital, així doncs en la mateixa línia els dos busquem oferir la millor vivència i la millor experiència als que necessiten un servei”.

El concert ha estat amenitzat per la banda Play The Game que ret homenatge a Queen tot convertint-se en una de les millors propostes que reviu el llegat del grup britànic portant-lo un pas més enllà. Dues hores de concert en viu amb tots els grans temes de la mítica banda anglesa com ara “Bohemian Rhapsody”, “I Want To Break Free” o “Somebody to Love”.

Un centenar d’assistents han participat durant l’actuació rient i ballant al ritme de la música.