Més de 7.000 infants i joves comencen aquest cap de setmana les competicions dels Jocs Escolars, que organitza el Consell Esportiu de L’Hospitalet.

Diferents disciplines esportives com bàsquet, futbol 7, futbol 11, futbol sala, voleibol, judo, gimnàstica aeròbica, escacs, karate i natació es posen en marxa amb competicions setmanals al llarg del curs.

A la xifra de participants també cal afegir el personal que hi fa funcions al voltant dels Jocs com tècnics, tutors de joc, personal de les instal·lacions esportives i escolars, mares i pares.

A més, el Consell Esportiu impulsa diferents accions, com ara les classificacions paral·leles en valors, el Codi ètic, un document que intenta regular el bon comportament en les diferents competicions i el projecte “A L’H tothom suma”, amb l’objectiu d’integrar persones amb discapacitat com a ajudants de monitor esportiu.

A més de les competicions setmanals, al llarg de la temporada s’organitzen activitats puntuals, com ara el Cros Escolar, que cada any es fa al Parc de la Feixa Llarga i que se celebrarà el proper 18 de novembre; la Festa dels Valors i la Diada de l’Esport Escolar.