La Marató de Contes arriba a la majoria d’edat aquest divendres als Jardins de Can Sumarro. S’han inscrit més d’una cinquantena de narradors, amb la temàtica de la celebració d’aniversaris i la majoria d’edat, com a rerefons. Aquesta marató és també solidària, ja que la Creu Roja ha instal•lat una carpa on s’intercanviaran aliments per contes.

El Contes per a tota la família marcaran l’inici de l’activitat, amb històries adreçades als més petits, que se succeiran en tres estands diferents.

Més tard, a partir de les 20 hores, arrencaran els Contes al bar. Laura Rodríguez explica que “amb cada consumició, i com a novetat, s’entregarà un sotagot que incorpora un codi QR amb un vídeo d’un conte”. Finalment a les 21h, serà el torn dels “Contes per a joves i adults” presentat, després de 16 anys, per uns personatges masculins, els Panettone Brothers.

Rodríguez convida a la participació en aquesta marató perquè “en una època amb tanta tecnologia, podrem trobar una autèntica experiència en tres dimensions: només una història i una veu”.

Marató solidària

Aquest any la Creu Roja ha instal•lat una carpa als Jardins de Can Sumarro on durant tota la tarda, els narradors infantils oferiran contes a canvi d’aliments bàsics com ara oli, llet o sucre destinats al banc d’aliments.

L’edició de 2013 inclou a més una actuació de la cantautora Mara del Alar, que s’autodefineix com a cantautora quàntica, ja que fa música amb qualsevol tipus d’element.