El proper diumenge 21 de juliol, L’Associació d’Amics del Camí de Sant Jaume de L’H convida un any més a fer la caminada virtual del Camí des del barri de La Torrassa fins a Collserola, tot emulant el peregrinatge del Camí de Sant Jaume 

Les inscripcions per fer la ruta estan obertes fins el divendres 19 de juliol. La caminada es farà aquest diumenge i sortirà des de la seu de l’entitat a les 7:30h, a la Ronda de La Torrassa, 105.

Javier Rodríguez, president de l’Associació d’Amics del Camí de Sant Jaume de L’Hospitalet, ha explicat que “el recorregut, que serà d’uns 10 quilòmetres, el pot fer tothom, tot i que els nens hauran d’anar acompanyats d’un adult”

La ruta seguirà pel carrer Llobregat, passant pel Parc de Cervantes fins el Mirador dels Xiprers. Rodríguez ha afegit que “com en el camí de Sant Jaume es donaran credencials i s’anirà posant un segell a diferents punts del recorregut”.

Cap a les 11h del matí,  ja de tornada a l’alçada del carrer Llobregat, començarà una petita processó amb una imatge del Sant que anirà des del Parc de La Marquesa fins a la Parròquia de la Mare de Déu dels Desamparats, on es farà una missa pel patró Sant Jaume.

Aquesta ruta del Camí de Sant Jaume a L’Hospitalet fa deu anys que es celebra. A tots els participants se’ls entregarà una credencial especial en el moment de la inscripció, que s’ha de formalitzar a la seu de l’associació a la Ronda de La Torrassa, 105

L’organització aconsella venir amb roba còmode, aigua i un entrepà.