La fi del cartró magnètic pel seu ús al transport públic és a tocar. L’ATM ha anunciat que les properes setmanes les màquines d’autovenda ja no donaran els bitllets antics que seran substituïts per la T-mobilitat.

A l’Entrevista de l’Informatiu hem parlat amb la Silvia Roig-Serra, directora de l’Àrea de la T-mobilitat de l’ATM ha dit que “ben aviat direm la data en que es deixaran de vendre el bitllets antics que canviarem per un suport de cartró però amb tecnologia sense contacte. La T-Usual sí necessitarà la identificació personal i per tant tindrà un DNI que acompanyarà aquest suport. La resta són títols integrats”.

Els bitllets actuals seran vigents fins el 15 de gener

Els usuaris que tinguin un títol antic el podran utilitzar fins que acabi la vigència o fins el 15 de gener proper. Aquest nou suport no necessita donar-se d’alta però registrar-se té avantatges com ara l’autogestió i en cas de pèrdua o robatori pots gestionar el saldo que ens quedarà. Si no s’està donat d’alta no es tindran aquests avantatges”.

Silvia Roig-Serra ha explicat com “hi ha hagut molt moviment de gent que ens ha demanat el nou sistema amb més de 100.000 altes i 400.000 recàrregues”.