Magic Line és una gran mobilització que promou l’Hospital Sant Joan de Déu i es fa amb un doble objectiu: explicar allò que fan com a institució i les causes que atenen i mobilitzar a la gent que està preocupada per aquestes causes perquè facin coses a favor de les persones més vulnerables.

A l’Entrevista de l’Informatiu hem parlat amb Juanjo Ortega, coordinador de la Magic Line. Ha dit que “aquesta festa té dues parts. La primera on la gent que participa ho explica al seu entorn i fan accions per recaptar fons. I una segona part que consisteix en una caminada que farem el 17 de març amb sortida a l’Ermita de Bellvitge i amb el final a la plaça de la Catedral, a Barcelona”.

La Magic Line té diferents sortides per connectar muntanya i ciutat

Ortgea s’ha felicitat de poder sortir “des de Bellvitge, un lloc entranyable amb un esperit social important. La Magic Line és una mobilització de molta gent. Ens ve de camí per unir el cor de Barcelona amb una altra ciutat on Sant Joan de Déu és molt reconegut, Sant Boi. La segona sortida serà a Bellvitge”.

Aquesta edició té força novetats. Juanjo Ortega ha explicat com “recuperem la normalitat en aquesta onzena edició. Recuperem la muntanya de Montjuic, un lloc emblemàtic que engloba moltes coses com ara esport, cultura, lleure. Una altra novetat són els recorreguts que surten de Collserola perquè els incrementem i podem connectar la muntanya amb la ciutat”.

Finalment Juanjo Ortega ha explicat que “volem arribar als 500.000 euros per finançar projectes socials i sanitari però no ens obsessiona. Allò més important és la mobilització i si això passa la recaptació arriba”.