El pròxim dissabte la Colla Jove de L’Hospitalet celebra la seva diada castellera “Plaça de N9” amb una cercavila i una actuació. A partir de les 18:15 les colles participants recorreran la rambla Just Oliveras fins al carrer Barcelona i finalment a les 18:45 la mostra de castells tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament.

Marc Casadó, cap de la Colla Jove de L’Hospitalet ha avançat que els assistents podran conèixer durant el passacarrer les colles participants (Castellers de Vilafranca, Castellers de Mollet i Minyons de Terrassa, padrins dels hospitalencs), així com escoltar música tradicional a càrrec dels grallers de cada colla.

Per a la mostra de castells, Casadó no ha volgut avançar gaire del que la Colla Jove ha preparat: “estem treballant en diferents estructures, però el que si que podem dir és que estem en disposició i preparats per portar castells de la gamma alta dels castells de 6“.

També ha avançat que la figura 2d6 que van carregar durant les Festes de Primavera no faltarà. “La tenim molt treballada, la tenim molt maca i és evidentment un dels castells que portem en cartera i que ens encantaria tornar a portar a la plaça”, ha comentat el cap de colla.

Colla Jove de L’Hospitalet durant la Festa de Primavera.

Marc Casadó ha parlat de la importància d’una Diada com aquesta que ens apropa castells de primer nivell a la ciutat i ha afirmat que tot i que a la pandèmia van patir molt,”ara hem arribat a un punt en el qual estem recuperant camises“.