El proper dissabte, 5 d’octubre, es donaran a conèixer els guanyadors del Festival CL’Hips. L’acte es farà a l’Auditori Barradas, on es projectaran els 25 vídeos finalistes per tal que els assistents puguin votar i atorgar d’aquesta manera el premi del públic, que participarà en el sorteig d’una càmera LomoKino. La música anirà a càrrec de Lonesome Rendezvous.

Ja està gairebé tot enllestit per a l’entrega de premis del CL’Hips, els concurs de videoclips que des de l’any 2004 organitzen conjuntament els centres culturals de Sant Josep i Sanfeliu amb l’associació cultural Bad Music. La cita és el 5 d’octubre a l’Auditori Barradas.

Ja fa dies que es coneixen els 25 finalistes del certamen. D’entre ells sortiran els tres guanyadors que ha seleccionat el jurat. Els assistents a l’acte del dia 5 seran els encarregats de decidir el videoclip guanyador del premi del públic. A aquesta edició s’han presentat en total 125 treballs.

Ja es coneix la guanyadora del premi triat pels internautes. Les seves votacions han escollit el videoclip “Solo hasta el final”, de Laura Sisteró. La resta de guardonats són encara una incògnita. El que sí se sap és que hi haurà un primer premi de 1.200 euros, un segon premi de 800 euros i un accèssit de 500. El premi del públic està dotat amb 300 euros.

La cerimònia d’entrega de premis comptarà amb moltes sorpreses més, entre elles, l’actuació en directe del duet Lonesome Rendezvous. Al llarg de la vetllada es sortejarà una càmera LomoKino entre el públic assistent.

Aquesta és l’edició número 9 del festival CL’Hips, que s’ha consolidat a la ciutat de L’Hospitalet com a una cita imprescindible en un gènere tan particular com són els videoclips musicals. S’han presentat més d’un centenar de treballs, dels quals el jurat n’ha seleccionat 25 finalistes. Aquesta edició també ha batut el rècord de votacions a través d’internet, més d’un miler.

L’entrega de premis es farà a l’Auditori Barradas dissabte 5 d’octubre a les 19 hores. L’entrada és lliure i gratuïta.