Hores prèvies al Torneig júnior “Ciutat de L’Hospitalet”, una de les competicions més prestigioses del bàsquet masculí de la categoria. Organitzat pel CB L’Hospitalet, l’equip amfitiró i el Baskonia seran els encarregats de donar el tret de sortida.

El partit inaugural serà aquest divendres 16 de desembre, a partir de les 10h, al CEM L’Hospitalet Nord. Hospi i Baskonia pertanyen al grup A, juntament amb Real Betis i FC Barcelona. Sevillans i blaugranes protagonitzaran el segon partit a partir de les 12:00h.

Un cop acabin els primers partits del grup A, s’iniciaran els duels del B. Joventut de Badalona, Gran Canària, Unicaja de Màlaga i Real Madrid lluitaran per acabar entre els dos primers i accedir a les semifinals.

El CB L’Hospitalet afronta amb optimisme la competició, conscients del gran nivell dels rivals però amb la sensació de poder competir quasi contra qualsevol. El seu tècnic, Pedro Marhuenda, així ho afirma: “Volem gaudir, competir i arribar el més lluny que puguem”. L’Hospi, en categoria Preferent de la Federació Catalana de Bàsquet, ja ha guanyat aquest any al Joventut de Badalona, un fet que demostra que “l’equip està en bona dinàmica”, com assegura Marhuenda.

Entre els jugadors que cal seguir de prop, el director del torneig, Paco Caballero, apunta dos noms: Hugo González, del Reial Madrid; i Mario Saint-Supery, de l’Unicaja. Entre els equips, “el Real Madrid, que aquest any té un equip molt potent a nivell físic; o el Joventut de Badalona, que va guanyar el Campionat d’Espanya la temporada passada…”, comenta Caballero.

El que queda fora de qualsevol dubte és que el torneig tindrà un nivell altíssim, amb vuit equips que “podrien ser perfectament els dels quarts de final del Campionat d’Espanya”, com comenta Paco Caballero. Diumenge, a partir de les 19:30h, tindrà lloc la final per saber qui és el nou guanyador del torneig júnior “Ciutat de l’Hospitalet”.

DIVENDRES 16 DE DESEMBRE

10h – CB L’Hospitalet – Baskonia
12h – FC Barcelona – Real Betis
14h – Joventut – Gran Canària
16h – Real Madrid – Unicaja
18h – Real Betis – CB L’Hospitalet
20h – Baskonia – FC Barcelona

DISSABTE 17 DE DESEMBRE

10h – Unicaja – Joventut
12h – Real Madrid – Gran Canària
14h – Real Betis – Baskonia
16h – CB L’Hospitalet – Barça
18h – Gran Canària – Unicaja
20h – Joventut – Real Madrid

DIUMENGE 18 DE DESEMBRE

10h – Semifinal 1 (1r Grup A – 2n Grup B)
12h – Semifinal 2 (1r Grup B – 2n Grup A)
14h – 4t Grup A – 4t Grup B
16h – 3r Grup A – 3r Grup B
18.15h – Concurs de triples
19.30h – FINAL